Professionals in ABA

Stichting Passie wil zorginstellingen de mogelijkheid geven om personeel op te laten leiden in Applied Behavior Analysis (ABA) waarbij de stichting bijdraagt aan de kosten. Wij zijn van mening dat deze opleiding een andere visie biedt op het begeleiden van kinderen met autisme en hun ouders. Het vak van ABA trainer is inspirerend en uitdagend en vraagt hbo denkniveau.

Liever eerst meer lezen en te weten komen over ABA? Dat kan, op onze site is veel informatie te vinden bijvoorbeeld over de zeven dimensies van ABA of raadpleeg een van deze handige links.

Zijn er na het lezen nog andere vragen of heb je als professional of medewerker van een zorginstelling interesse in ABA, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.