Welkom bij Stichting Passie

Stichting Passie is een particulier initiatief dat zich specifiek richt op jonge kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis. Kinderen met autisme worden dermate belemmerd door hun stoornis waardoor zij zich vaak niet tot hun volle potentie kunnen ontwikkelen. Terwijl zij met de juiste hulp ontzettend ver kunnen komen. Het is aan ons om alles eruit te halen wat erin zit!

Wij geloven dat de vroegtijdige gedragstherapie Applied Behavior Analysis (ABA) de meest effectieve manier is om het kind optimaal te stimuleren in zijn/ haar ontwikkeling. Uit onderzoek is gebleken dat indien ABA vanaf jonge leeftijd wordt ingezet maar liefst 47% doorstroomt naar regulier onderwijs! Dat is nog eens ontwikkelen tot je volle potentie.

” Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid.”  Albert Einstein

finalfolder-1